FISH4DOGS je dobitnik GlobaPETS nagrade za 2019.

Fish4Dogs proglašen je dobitnikom nagrade GlobalPETS Foruma 2019. na 20. godišnjici koja se održala prošlog tjedna (23.-25. siječnja) na Amsterdam Beachu u Nizozemskoj.

Grahamu Smithu, direktoru Fish4Dogs-a uručena je nagrada na ovom prestižnom događanju.Obratio se kolegama iz međunarodnog sektora za kućne ljubimce i govorio o važnosti odnosa s klijentima. To je bio gorući problem koji su suci uzeli u obzir prilikom razmatranja zasluga Fish4Dogs i načinu na koji su se prilagodili promjenama potreba i očekivanjima kupaca.

Fish4Dogs, koji je osnovan 2004. godine i koji je u travnju 2017. godine nagrađen Kraljičinom nagradom za poduzetništvo za međunarodnu trgovinu, pokazao je kako je podijelio svoje tržište na različite segmente: međunarodne distributere, maloprodajne trgovce i izravne klijente te specifične interesne skupine unutar njih.

Priča o uspjehu tvrtke Fish4Dogs temelji se na „partnerstvu koje stvaramo s našim klijentima na emotivnom putovanju vlasništva pasa“, kazao je Graham publici.

Copyright © 2020 - DJD Zagreb / Sva prava pridržana. / Izrada web stranica i Programiranje by Oxidian